Aat Compier - speler

Aat Compier – speler

Aat is acteur sinds 1976 en heeft in 1990 het improvisatietheater ‘ontdekt’. Hij is een karaktervolle speler die erin slaagt om een geheel eigen draai te geven aan verhalen. Naast speler werkt hij ook als trainer van improvisatiegroepen.

Carmen Lopez-Brea speler/geleider

Carmen Lopez-Brea speler/geleider

Carmen speelt al vanaf de oprichting bij het Beleeftheater. Zij is een echte verbinder en speelt met wat niet uitgesproken wordt. Is naast haar rol als gespreksgeleider en speelster ook werkzaam als trainer en coach.

Diana van den Hurk speler/geleider

Diana van den Hurk speler/geleider

Diana maakt van spelen haar beroep. Ze heeft ruime ervaring als improvisatie-actrice en trainingsactrice. Haar innemende humorvolle benadering helpt mensen op verhaal te komen. Om die reden is ze een van de vaste gespreksgeleiders van Beleeftheater.

Luciën Greefkes - muzikant/trainer

Luciën Greefkes – muzikant/trainer

Sinds 2006 is Luciën actief als speler, muzikant en trainer in improvisatietheater. Zijn kwaliteit is om in zang en spel tot de kern te komen en tegelijkertijd te belichten wat onderbelicht is gebleven.

Nicolette Vos - speler

Nicolette Vos – speler

Nicolette is een speelse actrice en heeft ruime ervaring opgedaan bij de groep Papaver. Ze houdt van gekkigheid en het spelen van typetjes. Naast spelen van bedrijfstheater legt ze zich ook toe op improvisatietheater voor/met kinderen.

Peter Groen - speler

Peter Groen – speler

Peter is een gretige speler, die voortdurend zoekt naar nieuwe mogelijkheden om op verhaal te komen. Hij beoefent al zo’n 10 jaar improvisatietheater, waarvan zo’n 4 jaar bij het Beleeftheater.

Ron Wolters - speler

Ron Wolters – speler

Ron heeft ruime ervaring als speler in improvisatietheater en toneel, en werkt daarnaast als presentator en dagvoorzitter.